Juridisch advies

Ondernemen heeft alles te maken met risico, rechten en plichten. Overeenkomsten en contracten zijn een vast en essentieel onderdeel geworden van het ondernemen.

Wie kent de weg en wie kan overzien of er valkuilen en gevaren zijn? De professionals van Valeur zien het als hun taak om u, de klant, ook op dit vlak preventief te adviseren. Buiten de persoonlijke juridische kennis van onze mensen zijn wij lid van een netwerk van advocaten, notarissen, mediators en gerechtelijk deskundigen. Hierin participeren ook deurwaarders en arbiters. Is dit een garantie dat er niets mis kan gaan? Nee! Hiervoor is specifieke juridische kennis nodig om de juiste tactiek uit te stippelen en anticiperend op te treden. En dat is wat wij doen!

Veel problemen kunnen voorkomen worden. Enerzijds is er de noodzaak van een hoog kennisniveau en anderzijds moet er sprake zijn van laagdrempeligheid. Dat probeert Valeur te bereiken door met een juridische bril te kijken naar ondernemers! Daarom werken wij samen met Dilara Kocer, advocaat bij DVAN Advocatuur & Notariaat. Zij kan u voorzien van een gegrond juridisch advies.

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief