MKB inline

VALEUR MKB INLINE PAKKETTEN

Wij hebben onze proactieve dienstverlening vormgegeven in een drietal pakketten. Ondernemers en ondernemingen zijn immers allemaal anders. De keuze is aan u. Bij iedere keus bent u echter verzekerd van inzicht in cijfers, periodieke begeleiding en deskundig advies.

  • Inzicht in cijfers
  • Prestaties 24 uur online
  • Overzichtelijk dashboard
  • Grip op uw accountantskosten
  • Periodieke begeleiding door een ervaren business coach

Premium pakket

U zoekt naar zekerheid en inzicht. Maar dat niet alleen. U wilt dat dit ‘inzicht in cijfers’ wordt omgezet in de juiste stappen voor de toekomst. Cijfers op zich zeggen niet zoveel als de achtergrond en oorzaak onbesproken blijven. Immers, cijfers zijn de resultante van gebeurtenissen, omstandigheden en de manier waarop u reageert en onderneemt. Omdat de tijd al snel genoeg gaat wilt u per maand de vinger aan de pols houden.

Meer lezen over het premium pakket  

GOLD PAKKET

U kijkt vooruit. Op zoek naar periodiek advies van een professional die weet waarover hij spreekt. Niet uit de losse pols maar op basis van feiten en cijfers. Per kwartaal inzicht in uw prestaties en resultaten. Deze cijfers worden dagelijks bijgewerkt zodra de boekhouding wordt afgesloten. Uw Business Coach kijkt met u mee en komt vier keer per jaar langs om samen met u de cijfers te bespreken. Hieruit volgt een helder advies op maat.

Meer lezen over het gold pakket  

BUDGET PAKKET

U kunt kiezen om een accountant of adviseur te nemen die achteraf de zaken voor u in orde brengt. U loopt dan echter het risico dat u te laat bent om te reageren of te corrigeren. Wellicht is het verstandiger om te kiezen voor Valeur MKB Inline Business Coaching. Een moderne manier van accountancy. Tweemaal per jaar heeft u op basis van uw MKB Inline Dashboard een gesprek met uw Business Coach, die u adviseert en inspireert.

Meer lezen over het budget pakket  

Onze nieuwsbrief