Budget pakket

BUDGET PAKKET

U kunt kiezen om een accountant of adviseur te nemen die achteraf de zaken voor u in orde brengt. U loopt dan echter het risico dat u te laat bent om te reageren of te corrigeren. Wellicht is het verstandiger om te kiezen voor Valeur MKB Inline Business Coaching. Een moderne manier van accountancy. Tweemaal per jaar heeft u op basis van uw MKB Inline Dashboard een gesprek met uw Business Coach, die u adviseert en inspireert.

Voor u hebben wij het BUDGET PAKKET ontwikkeld. Elk half jaar heeft u een gesprek met uw Business Coach, die op basis van de cijfers analyses maakt, vervolgstappen zet en u meeneemt naar nieuwe vergezichten, perspectieven en oplossingen.

Het begint met het opstellen van een strategisch plan, een operationeel jaarplan en een begroting met prognoses en budgetten. Dat is het uitgangspunt voor een ondernemend jaar, samen met uw Business Coach.

Met het BUDGET PAKKET heeft u tegen vaste kosten dagelijks inzicht in uw prestaties en resultaten. Vooraf en tussentijds kijkt uw Business Coach samen met u naar uw doelstellingen. Zo is er tweemaal per jaar een ‘meetmoment’ waarop u samen met uw Business Coach kijkt naar de realisatie van uw plannen. Op basis hiervan kan bijstelling of koerswijziging plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief