Gold pakket

GOLD PAKKET

U kijkt vooruit. Op zoek naar periodiek advies van een professional die weet waarover hij spreekt. Niet uit de losse pols maar op basis van feiten en cijfers. Per kwartaal inzicht in uw prestaties en resultaten. Deze cijfers worden dagelijks bijgewerkt zodra de boekhouding wordt afgesloten. Uw Business Coach kijkt met u mee en komt vier keer per jaar langs om samen met u de cijfers te bespreken. Hieruit volgt een helder advies op maat.

Voor u hebben wij het GOLD PAKKET ontwikkeld. Per kwartaal heeft u een gesprek met uw Business Coach, die op basis van de cijfers analyses maakt, vervolgstappen zet en u meeneemt naar nieuwe vergezichten, perspectieven en oplossingen.

Het begint met het opstellen van een strategisch plan, een operationeel jaarplan en een begroting met prognoses en budgetten. Dat is het uitgangspunt voor een ondernemend jaar, samen met uw Business Coach.

Met het GOLD PAKKET van Valeur MKB Inline Business Coaching bent u verzekerd dat gedurende het boekjaar uw adviseur per kwartaal met u meekijkt hoe de zaken lopen. Niet vrijblijvend, maar met de intentie u verder te helpen op weg naar succes.

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief