Premium pakket

Premium pakket

U zoekt naar zekerheid en inzicht. Maar dat niet alleen. U wilt dat dit ‘inzicht in cijfers’ wordt omgezet in de juiste stappen voor de toekomst. Cijfers op zich zeggen niet zoveel als de achtergrond en oorzaak onbesproken blijven. Immers, cijfers zijn de resultante van gebeurtenissen, omstandigheden en de manier waarop u reageert en onderneemt. Omdat de tijd al snel genoeg gaat wilt u per maand de vinger aan de pols houden.

Voor u hebben wij het PREMIUM PAKKET ontwikkeld. Per maand heeft u een gesprek met uw Business Coach die op basis van de cijfers analyses maakt, vervolgstappen zet en u meeneemt naar nieuwe vergezichten, perspectieven en oplossingen.

Het begint met het opstellen van een strategisch plan, een operationeel jaarplan en een begroting met prognoses en budgetten. Dat is het uitgangspunt voor een ondernemend jaar, samen met uw Business Coach.

Bent u toe aan werkelijk inzicht in cijfers, intensieve begeleiding en een zakelijk en creatieve sparringpartner tegen vaste kosten? Dan is het PREMIUM PAKKET iets voor u.

U bent gegarandeerd verzekerd van het beste advies en het helderste inzicht in cijfers.

Terug naar overzicht

Onze nieuwsbrief